Info Terkini

DISCLAIMER

 HUBUNGI SAYA


Jika anda memerlukan maklumat lanjut, mempunyai pertanyaan & cadangan, mahupun ingin mengemukakan sebarang aduan anda mengenai laman web ini, sila hubungi saya melalui :


E-mel : waalid5035@gmail.com

atau anda boleh menghubungi saya di platform media sosial saya

FB : Cfu Syamz

&

Telegram : https://t.me/Cfusyamz


PENAFIAN


Semua maklumat di laman web ini - https://cfusyamz.com/ - diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Saya, Cfu Syamz tidak membuat sebarang jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Sebarang tindakan yang anda ambil ke atas maklumat yang anda dapati di laman web cfusyamz.com ini adalah atas risiko anda sendiri. Saya selaku pemilik laman web, tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap sebarang kerugian dan/atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web ini.


Dari laman web saya, ada kebarangkalian anda akan melawat ke laman web lain dengan melayari pautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun saya berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, saya tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik laman web dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum pemilik laman web ini berpeluang mengalih keluar pautan tersebut yang kemungkinan telah mendatangkan keburukkan.


Sila ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web ini, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi dan terma yang berbeza yang berada di luar kawalan . Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman berkenaan terlebih dahulu serta "Terma Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam mana-mana perniagaan, melakukan sebarang transaksi mahupun memuat naik sebarang maklumat peribadi.DASAR PENERBITAN KOMEN


Diruangan komen - sekiranya pemilik laman web ini mendapati ada dikalangan komentator yang meninggalkan komen/kata-kata yang berbaur negatif, cacian/makian serta apa jua komen yang kurang menyenangkan, pemilik laman web tidak akan teragak-agak untuk serta merta memadam/menyekat/mengalih keluar/menspam mahupun mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas komen yang telah diterbitkan tersebut ke pihak yang bertanggungjawab.


Adalah dimaklumkan, segala respon/maklumbalas komen, mungkin akan mengambil sedikit masa untuk dibalas oleh pemilik laman web ini. Sekiranya anda inginkan respon/maklumbalas yang pantas, sebaiknya anda menghubungi pemilik laman web ini melalui saluran/platform yang telah dinyatakan di bahagian - HUBUNGI SAYA DASAR HAK CIPTA


Segala muat turun/naik semula ke laman/pautan lain adalah dibenarkan DENGAN IZIN saya selaku pemilik lama web ini. Penyalahgunaan apa jua kandungan dari laman web ini adalah tidak dibenarkan sama sekali. Pemilik laman web ini berhak untuk mengambil tindakan/melaporkan/mengemukakan sebarang  tindakan keatas pengguna yang didapati melanggar terma & syarat yang telah dinyatakan.KEMASKINI TERAKHIR


Sekiranya saya mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada laman web ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini. Saya selaku pemilik laman web cfusyamz.com berhak untuk membuat sebarang pengemaskinian, meminda mahupun membuat sebarang perubahan pada paparan/kandungan/gambar yang telah diterbitkan bagi tujuan menambah baik kualiti laman web ini.PERSETUJUAN


Dengan melayari/mengakses/menggunakan laman web saya, anda dengan ini bersetuju dengan penafian dan terma-terma yang telah saya nyatakan di atas.


Yang benar,

Cfu Syamz

No comments

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩
Terima kasih kerana sudi membaca artikel yang dimuatkan di sini,jadi sudilah kiranya utk mengulas@memberi komentar disini :

1. Jagalah adab menegur
2. Sila gunakan nama@link utk kemudahan bersama
3. Terima kasih sudi komen..
4. Boleh Guna Kod² Seperti Ini <b>, <i>, <a>

●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●●▬▬▬▬๑۩۩